lørdag den 1. december 2012
Græskar chutney
Brugte 750g hokkaido og 250g æble
3 stjerneanis
3 kardemumme
7 sorte peberkorn
5 nelliker
1 sps hver af sennepskorn og korianderfrø
En stump kanel, ca 2cm
Krydderierne varmes rigtigt grundigt, køler af.
Så tilsættes 1 kns allehånde og og 1/2sps knust chili og det køres i krydderhakkeren eller stødes.
Imens sættes gryden over med 21/2 dl eddike, 11/2 dl rørsukker, saften af en appelsin, 1 dl rosiner og de ituskårne græskar og æbler.
Tilsættes krydderiblandingen, en fint strimlet Joes Long Cayenne uden kærner, 3 cm ingefær i skiver og 3 citrongræs (egen avl).
Simrede over 4 timer, måtte til sidst mase de fleste af de lidt for store græskarstykker.
Smagen: Græskar mild chutney. Man kan altså godt komme en del flere (og andre) krydderier i.
Kedelig blog, kunne ikke hente billeder fra IPad, ikke gøre noget ved typografien.

Men du kan vel enten
SvarSlet1. Lave posten på din ipad vha Bloggers app.
2. Sende billederne til dig selv pr. mail og så skrive post+pics på pc'en.
3. Ændre bloggens udseende og typografi i betjeningspanelet.