Mmm, det her var en dejlig forret en søndag aften, hvor jeg gik sulten rundt og ventede på, at fisken i ovnen blev klar:
- spidskål (næsten et halvt giver en god portion, så der er til frokost)
- 3 pærer (en af dem må gerne være godt moden, de andre lidt sprødere)
- pecorino: jeg brugte den sidste sølle stump
- valnødder (så mange du order at knække - eller så mange kalorieregnskabet tåler)
- en god olivenolie
- god med peber
Særlige tips: Snit spidskålen så fint du kan. 'Kram' kålen neden i skålen, så den frigiver lidt saft og bliver blød. Skær den bløde pære i kvarter, så tynde skiver, hæld den i skålen med olivenolie og peber. Mas pæren lidt så safternes frigives og bland salaten godt. Så kan den stå og trække, mens du ordner resten af pærerne+osten.
Så var vi klar til selvfanget torsk i ovn...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar