mandag den 10. januar 2011

Sørens første sushi


Først af alt - jeg er stadig og endnu mere imponeret over jeres frembringelser, børn!
En god nori: Rå makrel (selvfanget, købe- går nok ikke) porre og papaja
En antagelig nori: Rå torsk, rød peber og forårsløg. Stenbider-rogn på toppen.
Undgå: Krabbe med hjemmelavet pesto og stenbiderrogn, uden rognen kan den spises men er ikke nogen stor oplevelse.
En himmerigsmundfuld: Rå torsk med vasabi og soya!
Og kæmperejer kogt 3 min i fiskesuppe og afkølet smager væsentligt bedre end de købte ebi, jeg har smagt

1 kommentar:

  1. Nej, det er ikke så nemt. Det ligger alt sammen i håndleddet, plejede min plejemor at sige med et MEGET frækt glimt i øjet. Du må bare øve dig ;-)
    Kan også anbefale meget letrøget fisk i sushi, fx ørred?

    SvarSlet