lørdag den 1. december 2012
Græskar chutney
Brugte 750g hokkaido og 250g æble
3 stjerneanis
3 kardemumme
7 sorte peberkorn
5 nelliker
1 sps hver af sennepskorn og korianderfrø
En stump kanel, ca 2cm
Krydderierne varmes rigtigt grundigt, køler af.
Så tilsættes 1 kns allehånde og og 1/2sps knust chili og det køres i krydderhakkeren eller stødes.
Imens sættes gryden over med 21/2 dl eddike, 11/2 dl rørsukker, saften af en appelsin, 1 dl rosiner og de ituskårne græskar og æbler.
Tilsættes krydderiblandingen, en fint strimlet Joes Long Cayenne uden kærner, 3 cm ingefær i skiver og 3 citrongræs (egen avl).
Simrede over 4 timer, måtte til sidst mase de fleste af de lidt for store græskarstykker.
Smagen: Græskar mild chutney. Man kan altså godt komme en del flere (og andre) krydderier i.
Kedelig blog, kunne ikke hente billeder fra IPad, ikke gøre noget ved typografien.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Men du kan vel enten
SvarSlet1. Lave posten på din ipad vha Bloggers app.
2. Sende billederne til dig selv pr. mail og så skrive post+pics på pc'en.
3. Ændre bloggens udseende og typografi i betjeningspanelet.