torsdag den 17. december 2009

Kunsten at få 400 gram kød til at række til tre middage og to gange frokost

Man snupper en pakke godt 4% hakket oksekød i kølerdisken. Smider det på panden med løg og gode flasketomater. Tager to tredjedele fra og krydrer det sidste med masser af chili, spidskommen og korianderfrø. Serverer det med guacamole, diverse grøntsager og en omgang bønner. Uhm - også dagen efter til frokost!

Så tager man en anden tredjedel. Ruller en gang butterdej ud (Price siger man gerne må købe, den hæver bedre end hjemmelavet og smager næsten lige så godt), skærer det ud i firkanter og smider kødet + grøntsager i små tern på. Drysser lidt god karry ud over og smækker dem sammen til piroger. Et kvarter senere er der supergod mad - og se se, ingen opvask. OG sundt supplement til den kedelige madpakke.

Nå - hvad skulle man så finde på med den sidste tredjedel? Sophie ønskede pasta-kødsovs, så mens pastaen kogte blev det sidste del kød varmet/tøet og tilføjet ekstra grønt. Kogte lidt bønner til, og sørme om hele den sidste omgang ikke blev spist. Af en sulten prinsesse eller to.

Hvad kan man lære af det? Mad er nemt, mad er godt, mad er billigt. Yes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar