søndag den 23. september 2012

Spoleben i karry

Vi fik et par spoleben af vores gode naboer, og de står nu og simrer i ovnen. Et kvarters arbejde - så mangler vi bare at koge ris. Jeg elsker simreretter, både fordi de smager godt og fordi de er så pokkers nemme. Løget skal fx ikke hakkes, men bare i kvarter. Ikke noget med at være for nøjsom med at alle grøntsager får samme størrelse. Rough choppin'!

Og de medvirkende er:
Spoleben (1 pr mand)
Grønt:

Jeg tog et par hvide gulerødder (hvilket vel er et oxymoron), lidt selleri, en rest spidskål, en kartoffel, to løg, en dåse tomater og ikke mindst tre æbler og en lækker rest hønsefond. Krydret med karry, stjerneanis, ekstra fennikelfrø, korianderfrø.

Brun kødet, op med krydderier og grøntsagerne, til sidst væden. Den får fire timer - jeg håber det blir godt!






Efter en time i ovnen så det sådan her ud. Og jeg ville ønske, at jeg kunne vise jer, hvordan her dufter! Nu løber mine tænder i vand igen. (Jeg ammer. Jeg er sulten. Hele. Tiden.)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar